Decoratieve schildertechnieken

Van Hoecke biedt een ruim assortiment van decoratieve trendtechnieken aan. Decoratieve technieken geven vaak een meerwaarde aan uw woning en interieur. Deze hebben de eigenschappen voor de sfeer in een ruimte te bepalen en te creëren of juist voor een bepaald stuk te accentueren. Bepaalde decoratieve technieken hebben ook de extra functie voor het beschermen van uw wanden.

Kalei

Van Hoecke voert ook kaleiwerken uit aan uw woning of project. Kalei is een minerale cementverf die wordt aangebracht op oud metselwerk om zo een mooie structuur te creëren. De kalei wordt enkele mm’s dik aangebracht waardoor de structuur van het metselwerk zichtbaar blijft en dus het karakter van de ondergrond niet verandert.

Een muur die met kalei is behandeld, is veel beter bestand tegen weer en wind. Het voordeel van kalei is dat het een ademende laag is. Stoffen die normaal gesproken een muur in- en uitgaan, zoals stoffen die je in regen aantreft, kunnen dat gewoon blijven doen.

CONTACTEER ONS

Benieuwd naar wat wij als schildersbedrijf u te bieden hebben?

We delen graag onze visie en expertise voor het mede realiseren van uw particuliere woondroomproject of professionele project.

Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie, een prijsofferte of een kennismakingsgesprek.

© 2020 Van Hoecke Interieur & Exterieur | Hofstraat 33 | 2930 Brasschaat | 0493/82.37.59 | info@vanhoecke-interieur.be | GDPR