Over ons

Van Hoecke interieur & exterieur te Brasschaat is een jong- en dynamische éénmanszaak gespecialiseerd in het  residentieel schilder- en decoratiewerk sinds 2017.

Van Hoecke werkt steeds met dezelfde ervaren aannemers en onderaannemers met een behoorlijke specialiteit, die elk project mee met passie en ambacht realiseren.

Onder toezicht en leiding van meewerkend patroon Jorden Van Hoecke worden alle schilder- en decoratiewerken met de nodige expertise en vakkundigheid uitgevoerd.

Visie

De visie van Jorden Van Hoecke staat voor een goede samenwerking en groei met de klant, architecten, aannemers en onderaannemers. Het duidelijk ontlasten en mede begeleiden van alle betrokken partijen in de eindafwerking. Eveneens het verschil te maken in de schilder- en decoratiewerken, met oog op een hoogwaardige eindafwerking dat zich onderscheid van de concurrenten zodat uw woondroom of project met de nodige ambacht wordt gerealiseerd.

CONTACTEER ONS

Benieuwd naar wat wij als schildersbedrijf u te bieden hebben?

We delen graag onze visie en expertise voor het mede realiseren van uw particuliere woondroomproject of professionele project.

Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie, een prijsofferte of een kennismakingsgesprek.